Solliciteer! ๐Ÿ˜Š

DOCK Family Entertainment Center zoekt medewerkers! Word jij een van onze toppers? Samen met het team maak jij er voor de bezoekers iedere dag opnieuw een feest van.

Als allround medewerker vind je het leuk om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan. Je bent pro-actief en ziet zelf werk, je draagt zorg voor een veilige en schone werkomgeving en je bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen. Je bent werkzaam in een sportieve / recreatieve omgeving waarin de beleving van onze gasten centraal staat.

 

Als allround medewerker werk je in alle verschillende disciplines binnen het bedrijf (bowlen, trampolinepark, lasergame, laser kart, ninja tag, escape game, arcadehal en horeca). In deze functie is dus geen dag hetzelfde, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn zeer belangrijk.

 

Functie eisen:
* Je bent beschikbaar als oproepkracht
* Je bent in het bezit van een EHBO en/of bhv diploma of bereid dat bij ons te behalen.
* Woonachtig op Walcheren
* Affiniteit met de vrijetijdsbranche

 

Beschik jij over bovenstaande kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en motivatie naarย info@dockfec.nl

Street Jump Vlissingen breidt uit!

Er gingen al wilde verhalen door Zeeland, nadat er een onderdeel van het trampolinepark-waar-we-zo-blij-mee-waren te koop kwam te staan tijdens de tweede lockdown. Gaat het sluiten? Gaan ze weg? Maar het tegendeel blijkt: Street Jump Vlissingen maakt plaats voor nรณg meer plezier.   Uitbrei

Read More

Solliciteer! ๐Ÿ˜Š

DOCK Family Entertainment Center zoekt medewerkers! Word jij een van onze toppers? Samen met het team maak jij er voor de bezoekers iedere dag opnieuw een feest van. Als allround medewerker vind je het leuk om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan. Je bent pro-actief en ziet zelf werk, je

Read More