COVID-19 Protocol!

Laatst gewijzigd op: 19-12-2021

Per 19/12/2021 zijn wij helaas verplicht onze deuren tijdelijk te sluiten bij oplegging van de Rijksoverheid. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen. Gezondheid staat nu voorop. Houd onze social media kanalen goed in de gaten om updates hierover te ontvangen.

Relevante updates zullen wij via deze pagina met u delen. Mocht de informatie op deze pagina uw vraag niet beantwoorden, dan verzoeken wij u om zo veel mogelijk per e-mail (info@dockfec.nl) contact op te nemen.

Street Jump Vlissingen breidt uit!

Er gingen al wilde verhalen door Zeeland, nadat er een onderdeel van het trampolinepark-waar-we-zo-blij-mee-waren te koop kwam te staan tijdens de tweede lockdown. Gaat het sluiten? Gaan ze weg? Maar het tegendeel blijkt: Street Jump Vlissingen maakt plaats voor nóg meer plezier.   Uitbrei

Read More

Solliciteer! 😊

DOCK Family Entertainment Center zoekt medewerkers! Word jij een van onze toppers? Samen met het team maak jij er voor de bezoekers iedere dag opnieuw een feest van. Als allround medewerker vind je het leuk om in een dynamische omgeving aan de slag te gaan. Je bent pro-actief en ziet zelf werk, je

Read More

COVID-19 Protocol!

Laatst gewijzigd op: 19-12-2021 Per 19/12/2021 zijn wij helaas verplicht onze deuren tijdelijk te sluiten bij oplegging van de Rijksoverheid. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen. Gezondheid staat nu voorop. Houd onze social media kanalen goed in de gaten om updates hierover

Read More