Adventure Island

Lekker los gaan in ons Adventure Island!

bezoek de tickets pagina

<h3>ADVENTURE ISLAND</h3>

<div class="bq_small">Lekker los gaan in ons Adventure Island!</div>

Bij ons is het niet alleen figuurlijk, maar letterlijk mogelijk om een gat in de lucht te <span class="text-effects_explosion">JUMPEN</span> op ons sensationele Adventure Island! Springen is meer dan een activiteit; het is de ultieme manier om je energie te laten bruisen. En wij bij DOCK Vlissingen hebben een magische verzameling van jump-activiteiten die geschikt zijn voor avonturiers van alle leeftijden.

Verzamel je moed, veerkracht en plezier terwijl je ons Adventure Island binnentreedt, waar elke hoek een nieuwe sensatie biedt:

- Trampolinepark: Stuiter door de lucht op onze trampolines, waar elke sprong een nieuwe dimensie van plezier onthult.

- Valo Jump: Betreed een interactieve wereld van springen en spel met Valo Jump, waar je kunt vliegen, springen en je fantasie de vrije loop kunt laten.

- Skyrider: Durf je de spanning van een achtbaan en tokkelbaan in één aan? Ervaar de sensatie van de Skyrider terwijl je door bochten slingert en het avontuur vanuit de lucht verkent.

- Airpark: Betreed een wereld van veelzijdigheid met ons Airpark, waar je je vaardigheden kunt testen in een multi sport arena, ninja parkour-uitdagingen kunt aangaan en kunt genieten van Ball Hop-plezier.

- Speelbunker: Verander in een ware strijder terwijl je je verschuilt achter obstakels en je tegenstanders uitdaagt in speelbunker-gevechten met Nerf-guns en Archery-wapens.

- X-Wall: Stap in de toekomst met onze X-Wall, een digitale en interactieve muur vol spellen en sportuitdagingen.

Bij DOCK Vlissingen's Adventure Island is er geen einde aan het plezier. Jong of oud, iedereen vindt hier iets om van te genieten. Dus kom langs en ervaar een dag vol sprongen, lachen en grenzeloos avontuur!

<h6>Mini Jump:</h6>

Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen ook deelnemen aan het jumpen tijdens speciale kids-uren, waardoor zelfs de kleintjes een dag vol plezier kunnen beleven! Begeleiders van bezoekers onder de 6 jaar mogen kosteloos meespringen (maximaal één springende begeleider per kind). Het dragen van gripsokken is te allen tijde verplicht. Als je deze niet hebt, zijn ze verkrijgbaar bij de receptie.

<h6>Jump Academy:</h6>

Ontwikkel je Jumping Tricks en Freerun Skills op de Jump Academy! Deze fantastische kans is beschikbaar voor iedereen onder de 16 jaar die enthousiast is. Onder begeleiding van onze ervaren Jump Masters ga je wekelijks aan de slag met indrukwekkende flips, sprongen, uitdagingen en nog veel meer. Sta je te popelen om te tonen wat je in huis hebt? Aarzel niet en meld je snel aan via <span class="text-effects_hover-underline">info@dockfec.nl</span> voor een gratis proefles. De Jump Academy wordt elke woensdag van 18.30 tot 19.30 uur aangeboden.

<h6>Disco Jump:</h6>

Op elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18.00 uur transformeert het Adventure Island van DOCK Vlissingen tot een levendige club. De TL-verlichting dimt, de discolampen ontsteken en het ritmische geluid vult de ruimte. Nodig je vrienden uit voor een avond vol dansen, jumpen en ontspannen. Tijdens pauzes tussen het jumpen door kunnen jullie genieten van smakelijke snacks en relaxen.

<h6>Benodigdheden jumpen:</h6>

Jumpen vergt intensieve inspanning, dus zorg ervoor dat je een waterfles meeneemt en je warm aankleedt voordat je naar buiten gaat. Als je eigen gripsokken hebt, zijn die toegestaan om te dragen. Het is echter niet toegestaan om te jumpen zonder gripsokken.

Lekker los gaan in ons Adventure Island!
Lekker los gaan in ons Adventure Island!
Lekker los gaan in ons Adventure Island!
veel gestelde vragen
Mag ik als ouder gratis mee?

Het Adventure Island is niet alleen voor kids, ook volwassenen boeken regelmatig een sessie. Als je mee wilt doen aan de activiteiten, dien je een ticket te kopen. Als je enkel mee komt en in de horeca plaatsneemt, hoef je geen ticket aan te schaffen. Tijdens de kids-uren is de begeleider gratis en zorgt voor extra toezicht tijdens het de activiteiten.

Vanaf welke leeftijd mag je jumpen?

We hanteren een minimum leeftijd vanaf 6 jaar. Voor kinderen onder de 6 jaar hebben we speciale kids-uren. De regelgeving is landelijk bepaald en valt onder het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS).

Wat zijn gripsokken?

Gripsokken zijn sokken met een zool van grip. Deze stevige sokken zorgen ervoor dat je veilig kunt springen en zijn daarom verplicht. Als je deze in bezit hebt (met voldoende grip op de onderkant) kun je ze meenemen, ook als ze niet van DOCK Vlissingen zijn. Als je nog geen gripsokken hebt kun je deze zowel online als aan de receptie aanschaffen. We adviseren de gripsokken thuis op maximaal 40 graden te wassen en niet in de droger te doen.