Escape Room: The X-Cube

Een nieuwe beleving!

bezoek de tickets pagina

<h3>ESCAPE ROOM: THE X-CUBE</h3>

<div class="bq_small">Een nieuwe beleving!</div>

Maak je klaar voor een grensverleggende ervaring! De X-Cube is dé samensmelting van een videospel en een escape room. Betreed een nieuwe wereld terwijl je missies naar Mars onderneemt, huiveringwekkende horror-avonturen beleeft, of jezelf onderdompelt in een spionnentraining. Deze 4x4 meter ruimte is een technologisch meesterwerk, voorzien van een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidsysteem. Stap binnen in de toekomst van entertainment en laat je verbazen door de X-Cube!

<h6>World Intelligence Center full version:</h6>
Dit spel is geschikt voor volwassenen en duurt maximaal een uur. Tijdens het spel kom je erachter of jij een goede spion bent. Voltooi alle levels en scoor punten voor het spannende eindspel. Heb je de missies goed volbracht? Dan ben jij een echte spion!

<h6>World Intelligence Center short version:</h6>
Dit spel is geschikt voor volwassenen en duurt maximaal een half uur. Dit spel is hetzelfde opgezet als de full version maar bevat minder levels.

<h6>Kids: Spy Training:</h6>
Dit spel is geschikt voor kinderen en duurt maximaal een half uur. Dit spel is het zelfde opgezet als de full version maar bevat minder levels en is geschikt voor kinderen in moeilijkheidsgraad. Het spel wordt gepresenteerd door Sterre Koning.

<h6>Kids: Agent 8008:</h6>
Dit spel is geschikt voor kinderen en duurt maximaal een half uur. Het maatje van Agent 8008 is ontvoerd! Help hem terug te vinden... Agent 8008 is bekend van YouTube.

Een nieuwe beleving!
Een nieuwe beleving!
Een nieuwe beleving!
veel gestelde vragen
Wat voor soort escape room hebben jullie bij DOCK Vlissingen?

Wij hebben een escape room waarin je uit verschillende escape games kan kiezen. Deze is zowel voor kids als volwassenen en is super gaaf! Uniek aan deze ruimte is dat het volledig digitaal is.