Escape Room: The X-Cube

Een nieuwe beleving!

bezoek de tickets pagina

<h3>ESCAPE ROOM 2.0</h3>

<div class="bq_small">Een nieuwe beleving!</div>

De X-Cube kunnen we het beste omschrijven als een combinatie van een videospel en een escape room. Een missie naar Mars, een horror-avontuur of een spionnentraining volgen? Het kan allemaal in de X-Cube. De X-Cube is een ruimte van 4x4 meter, gevuld met technische snufjes zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecter en een vet geluidsysteem.

<h6>World Intelligence Center full version</h6>
Dit spel is geschikt voor volwassenen en duurt maximaal een uur. Tijdens het spel kom je erachter of jij een goede spion bent. Voltooi alle levels en scoor punten voor het spannende eindspel. Heb je de missies goed volbracht? Dan ben jij een echte spion!

<h6>World Intelligence Center short version</h6>
Dit spel is geschikt voor volwassenen en duurt maximaal een half uur. Dit spel is hetzelfde opgezet als de full version maar bevat minder levels.

<h6>Kids: Spy Training</h6>
Dit spel is geschikt voor kinderen en duurt maximaal een half uur. Dit spel is het zelfde opgezet als de full version maar bevat minder levels en is geschikt voor kinderen in moeilijkheidsgraad. Het spel wordt gepresenteerd door Sterre Koning.

<h6>Kids: Agent 8008</h6>
Dit spel is geschikt voor kinderen en duurt maximaal een half uur. Het maatje van Agent 8008 is ontvoerd.. help hem terug te vinden! Agent 8008 is bekend van YouTube.

Een nieuwe beleving!
Een nieuwe beleving!
Een nieuwe beleving!
veel gestelde vragen
Wat voor soort escape room hebben jullie bij Dock FEC?

Wij hebben een escape room waarin je een spionnen training volgt. Deze is zowel voor kids als volwassenen en is super gaaf! Uniek aan deze ruimte is dat het volledig digitaal is.