Lasergamen

Schiet jij met scherp?

bezoek de tickets pagina

<h3>LASERGAMEN</h3>

<div class="bq_small">Schiet jij met scherp!</div>

Altijd al een sluipschutter willen zijn? Houd je laserpistool dan stevig in de hand en betreed de Multilevel doolhof. Een doolhof met verborgen nissen, schietgaten en niveauverschillen. Rook belemmert je het zicht. Licht- en geluidseffecten desoriënteren je en maken het <span class="text-effects_explosion">extra spannend</span>. In die omgeving heb je één doel: zoveel mogelijk tegenstanders elimineren. Aanvallen, wegduiken, positie kiezen: het hoort er allemaal bij.

Ga je er helemaal alleen voor? Of werk je met je team een tactisch aanvalsplan uit? <span class="text-effects_explosion">Actie gegarandeerd</span>!

Schiet jij met scherp?
Schiet jij met scherp?
Schiet jij met scherp?
veel gestelde vragen
Vanaf welke leeftijd is de lasergame?

We hanteren een adviesleeftijd van 8 jaar. Jongere kinderen kunnen het eng vinden omdat het natuurlijk erg donker is in het speelveld en worden de guns als te zwaar ervaren. In dat geval mogen ouders natuurlijk ook gratis mee als begeleiding.

Wat moet ik meenemen als ik ga lasergamen?

Het is een intensieve activiteit, als je na onze lasergame sessie nog elders iets gepland hebt staan adviseren we een schoon shirt of iets om op te kunnen frissen mee te nemen.

Hoe lang duurt een sessie lasergamen?

Een spel in de lasergame area is 15 minuten. Vooraf verdelen we de guns en geven we een instructie en naderhand bekijken we de scores. In totaal duurt een sessie 20 minuten.