Lasergamen

Schiet jij met scherp?

bezoek de tickets pagina

<h3>LASERGAMEN</h3>

<div class="bq_small">Schiet jij met scherp!</div>

Altijd al de sensatie willen ervaren van een sluipschutter? Houd je laserpistool stevig in de hand en stap in de adembenemende wereld van de Multilevel doolhof. Dit doolhof, doordrenkt met spanning, is gevuld met verborgen nissen, strategische schietgaten en verraderlijke niveauverschillen. Stel je voor: licht- en geluidseffecten spelen met je zintuigen, en in deze omgeving is er één missie die telt - het elimineren van zoveel mogelijk tegenstanders.

<h6>🕵️ Strategie is de Sleutel:</h6>

Deze doolhof gaat niet alleen over kracht, maar ook over strategie. Kies je positie wijselijk, bereid je voor op aanvallen en verdedigingen, en werk samen met je team om een tactisch plan te smeden. Het draait allemaal om behendigheid, slimheid en het nemen van de juiste beslissingen in het heetst van de strijd.

<h6>👥 Alleen of Samen - De Keuze is Aan Jou:</h6>

Ben je klaar om het alleen op te nemen tegen de uitdagingen van de doolhof? Of kies je ervoor om met je team samen te werken en de tegenstanders vanuit verschillende hoeken te benaderen? Wat je ook kiest, actie is gegarandeerd! Elk moment is een kans om je vaardigheden te tonen en jezelf uit te dagen in een omgeving vol spanning en sensatie.

Stap in de voetsporen van een sluipschutter en laat je vaardigheden schitteren in de Multilevel doolhof. Met verborgen hoeken, adrenaline-pompende actie en strategische uitdagingen, wacht een ervaring die je hart laat racen en je op het puntje van je stoel houdt.

Schiet jij met scherp?
Schiet jij met scherp?
Schiet jij met scherp?
veel gestelde vragen
Vanaf welke leeftijd is de lasergame?

We hanteren een adviesleeftijd van 6 jaar. Jongere kinderen kunnen het eng vinden omdat het natuurlijk erg donker is in het speelveld en worden de guns als te zwaar ervaren. In dat geval mogen ouders natuurlijk ook gratis mee als begeleiding.

Wat moet ik meenemen als ik ga lasergamen?

Het is een intensieve activiteit, als je na onze lasergame sessie nog elders iets gepland hebt staan adviseren we een schoon shirt of iets om op te kunnen frissen mee te nemen.

Hoe lang duurt een sessie lasergamen?

Een spel in de lasergame area is 15 minuten. Vooraf verdelen we de wapens en geven we een instructie en naderhand bekijken we de scores. In totaal duurt een sessie 20 minuten.