Speelbunker

Een spel vol avontuur!

bezoek de tickets pagina

<h3>SPEELBUNKER</h3>

<div class="bq_small">Een spel vol avontuur!</div>

Betreed de speelbunker en laat je meevoeren in een spel dat je hart sneller zal laten kloppen! Deze intrigerende locatie brengt spectaculaire elementen samen om een spannende ervaring te creëren. Achter obstakels schuilend, kun je stilletjes naar je tegenstanders sluipen, klaar om de overwinning te behalen.

<h6>🏹 Vervul je missie:</h6>

Gewapend met Archery-wapens, sta je voor een uitdagende opdracht: raak zoveel mogelijk verspreide targets die strategisch in de speelbunker zijn geplaatst. Elk schot brengt je dichter bij de overwinning terwijl je de spanning voelt opbouwen. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je je doelwitten in het vizier houdt en je precisie aanspant.

Betreed de wereld van de speelbunker, waar avontuur en spanning samenkomen in een ongeëvenaarde spelervaring. Grijp je wapens, zet je scherpste strategieën in en dompel jezelf onder in deze sensationele strijd. Wees er klaar voor - dit is de battle waar je op hebt gewacht!

Een spel vol avontuur! Een spel vol avontuur!
Een spel vol avontuur! Een spel vol avontuur!
Een spel vol avontuur! Een spel vol avontuur!
veel gestelde vragen
Vanaf welke leeftijd is de speelbunker?

We hanteren een minimum leeftijd vanaf 6 jaar. De regelgeving is landelijk bepaald en valt onder het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS).

Wat moet ik meenemen als ik naar de speelbunker ga?

Het is een intensieve activiteit, als je na de speelbunker sessie nog elders iets gepland hebt staan adviseren we een schoon shirt of iets om op te kunnen frissen mee te nemen.

Hoe lang duurt een sessie in de speelbunker?

Een spel in de speelbunker is 25 minuten. Vooraf verdelen we de wapens en geven we een instructie. In totaal duurt een sessie 30 minuten.