Trampolinepark

Lekker los gaan op onze coole area!

bezoek de tickets pagina

<h3>JUMPEN</h3>

<div class="bq_small">Lekker los gaan op onze coole area!</div>

Kom bij ons een gat in de lucht <span class="text-effects_explosion">JUMPEN</span> op geweldige trampolines. Jumpen is een fijne actieve bezigheid waarin ieder zijn energie kwijt kan. We hebben bij Dock FEC een uniek aanbod jump activiteiten voor jong en oud!

<h6>Jump tickets</h6>

We verkopen tickets om te jumpen met een duur van minimaal 1 uur. Verlengen kan met een half uur of een heel uur. Weet je nog niet hoe lang je wilt springen? Kies online voor 1 uur jumpen en verleng aan de receptie. Jumpen is mogelijk met een leeftijd van minimaal 6 jaar. Voor kids onder de 6 jaar hebben we speciale mini jump-uren. Je kunt bij ons tijdens alle openingsuren lekker komen springen, de openingstijden vindt je <span class="text-effects_hover-underline">hier</span>!

<h6>Mini Jump</h6>

Voor kinderen onder de 6 jaar is ook mogelijk te jumpen. Het gehele trampolinepark is elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur gereserveerd voor de allerkleinsten. Zo kunnen zij alles op het gemakje ontdekken. We hanteren minimaal 1 begeleider (18+) per kind. Jumpsokken zijn te allen tijden verplicht. Mocht je deze niet in bezit hebben, dan kun je die aan de receptie kopen.

<h6>Jump Academy</h6>

Werken aan je Jumping Tricks en Freerun Skills doe je op de Jump Academy! De Academy is voor alle fanatiekelingen tot en met 14 jaar. Samen met onze Jump Masters ga je wekelijks aan de slag met gave flips, jumps, challenges en meer! Kun je niet wachten om te laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan snel aan via <span class="text-effects_hover-underline">info@dockfec.nl</span> voor een gratis proefles. De proeflessen kun je gratis volgen mits je daarna een abonnement bij ons neemt. De Academy wordt elke woensdag van 18.30 tot 19.30 aangeboden.

<h6>Jump Fitness</h6>

Wil jij op een leuke manier werken aan je uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie? Probeer dan eens Jump Fitness. Werken aan je fitheid en plezier hebben gaan hand in hand bij Dock FEC Jump Fitness! De Jump Fitness is vanaf 16 jaar, met een maximum van 30 deelnemers per les! Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan via <span class="text-effects_hover-underline">info@dockfec.nl</span> voor een gratis proefles. De proeflessen kun je gratis volgen mits je daarna een abonnement bij ons neemt. De Fitness wordt elke woensdag (19.00-20.00) en zondag (11.00-12.00) aangeboden.

<h6>Disco Jump</h6>

Elke vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00 uur verandert de jump area van Dock FEC in een vette club. De TL verlichting gaat uit, de discolampen aan en de dikke beats galmen door de speakers. Kom gezellig met je vrienden dansen, jumpen en chillen. Tussen het jumpen door kunnen jullie lekker wat snacken en chillen.

<h6>Benodigdheden jumpen</h6>

Trampolinespringen is een intensieve activiteit. Zorg er daarom voor dat je een bidon meeneemt en je warm aankleed als je weer naar buiten gaat. Als je eigen jumpsokken hebt, mag je die meenemen. Jumpen zonder jumpsokken is niet toegestaan. Doe je mee aan de fitness of academy? Dan kun je een handdoekje meenemen.

Lekker los gaan op onze coole area!
Lekker los gaan op onze coole area!
Lekker los gaan op onze coole area!
veel gestelde vragen
Wat is jumpen?

Bij ons in het centrum hebben we een trampolinepark van 1200m2! Er zijn verschillende trampolines waar je lekker op kunt springen, jezelf uit kunt dagen, plezier kunt hebben en waar je gave jump trucs kunt leren. Voordat een jump sessie gestart kan worden moet er eerst naar de instructie geluisterd worden. Deze wordt 10 tot 5 minuten voorafgaand aan de sessie gegeven, dit is dan ook de reden dat iedereen een half uur tot een kwartier van te voren aanwezig moet zijn. Na de instructie kun je gebruik maken van alle trampolines, maar wel op een veilige manier! Iedereen die op de trampoline aanwezig is heeft de verplichting om jumpsokken te dragen. Als je deze niet in bezit hebt, kun je ze aanschaffen bij de receptie.

Mag ik als ouder gratis mee?

Jumpen is niet alleen voor kids, ook volwassenen boeken regelmatig een jump sessie. Als je op de trampolines aanwezig wilt zijn, dien je een ticket te kopen. Als je enkel mee komt en in de horeca plaatsneemt, hoef je geen ticket aan te schaffen. Tijdens de mini jump hanteren we de aanwezigheid van minimaal 1 begeleider (18+) per kind. Deze begeleider is gratis en zorgt naast onze jumpmasters voor extra toezicht tijdens het springen. Tijdens de reguliere openingstijden zorgen de jumpmasters voor dit toezicht.

Vanaf welke leeftijd mag je jumpen?

We hanteren bij de trampolines een minimum leeftijd vanaf 6 jaar. Voor kinderen onder de 6 jaar hebben we speciale mini jump-uren. De regelgeving is landelijk bepaald en valt onder het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS).

Wat zijn jumpsokken?

Jumpsokken zijn sokken met een zool van grip. Deze stevige sokken zorgen ervoor dat je veilig kunt springen en zijn daarom verplicht. Als je deze in bezit hebt kun je ze meenemen, ook als ze niet van Dock FEC zijn. Als je nog geen jumpsokken hebt kun je deze zowel online als aan de receptie aanschaffen. We adviseren de jumpsokken thuis op maximaal 40 graden te wassen en niet in de droger te doen.