Arcadehal

Arcadehal

Wie daag jij uit voor een game?

Speel de tofste spellen met je vrienden en vriendinnen. Een potje airhockey, basketbal, autoracen, poolen of andere super leuke spellen! Ga jij de uitdaging aan om je vrienden te verslaan?

 

Bij Dock FEC is er altijd wat te beleven. Zo kan je, voordat je bijvoorbeeld gaat karten of lasergamen, al lekker even de arcadehal in. Daag elkaar uit, haal de hoogste scores en beleef de leukste spellen die DOCK te bieden heeft.

Hoe werkt het?

Ga je voor een arcade game die je alleen moet spelen of speel je met een groep een uitdagend spel? Ga de competitie aan met je vrienden en kijk wie het beste presteert op al onze gave games. Ben je nog iets te klein voor bepaalde spelletjes? Kijk dan even verder want we hebben voor jong en oud een spetterend aanbod.

Arcade (62)

Veelgestelde vragen:

Van jong tot oud! Iedereen is welkom om te gamen bij Dock FEC! Ben je jonger dan 6 jaar, dan raden wij aan om samen met een begeleider van minimaal 18 jaar de spellen te spelen.

Bij Dock FEC kan je de leukste arcade games spelen. Alleen of met z’n tweeën, airhockey bijvoorbeeld. Begeef je in de wereld van games en kijk hoe goed je bent, hoe snel en hoe handig je bent. Coins zijn te koop bij de receptie!