EVENT: Halloween 2023

Gewijzigd op
21.5.2023

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vieren we Halloween bij DOCK Vlissingen! Na het succes van 2022 waarbij de medewerkers van DOCK er alles aandeden om er in het pand een griezelig feestje van te maken en de organisatie van het spookhuis in handen was van Red Experience, doen we dat dit jaar bloederig over!

 

<h6>Er zijn 3 soorten ticket:</h6>

- Early Bird Halloween @ Dock: met een entree ticket voor Halloween @ Dock heb je 2 uur toegang tot Adventure Island. Je kunt trampoline springen, gebruik maken van de Valo Jump, de multisport arena betreden en losgaan in het Ninja Airpark. De zaal van Adventure Island is spooky; de rookmachine is aan, er is griezelige muziek en de TL lampen zijn uit. De acteurs uit het spookhuis zijn niet vies van een trucje en zullen rondlopen om je tijdens een sprong de stuipen op het lijf te jagen! Let op: voor het spookhuis heb je een los ticket nodig.

- Early Bird Halloween @ Dock kinderfeestje: hetzelfde als het ticket Halloween @ Dock + jumpsokken, een gereserveerde tafel, een zakje chips, onbeperkt limonade en een cadeautje voor de jarige.

- Toegang spookhuis: de organisatie van het spookhuis is in handen van Red Experience, deze groep Halloween-freaks doen er alles aan om alle bezoekers met een gil en een traan door het spookhuis te begeleiden en storten zich vol overgave in dit event! De activiteiten van Dock zitten niet inbegrepen in het spookhuis-ticket. Reserveren voor het spookhuis is verplicht en kan in de webshop van Dock. Het product staat op 0 euro, tickets voor het spookhuis reserveer en registreer je via onze webshop, maar betaal je pas aan de receptie bij aankomst. De opbrengst (3,50 p.p.) gaat in zijn geheel naar de organisatie van het spookhuis. Met een ticket heb je 1 keer toegang tot het spookhuis en er is wat lekkers inbegrepen voor iedereen die de tour overleefd!

 

De escape room, bowling en skyrider zijn dus niet inbegrepen maar kunnen die dag wel geboekt worden tegen regulier tarief. De activiteit lasergame is niet inbegrepen of boekbaar omdat de laser area omgetoverd is tot spookhuis!

 

<h6>Openingstijden en uitleg spookhuis:</h6>

Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur

Lekker griezelen en spoken voor iedereen tot een adviesleeftijd van maximaal 14 jaar. Dit is de milde variant van de avond, waarbij je NIET aangeraakt wordt. Echter blijft het in het spookhuis de bedoeling om de bezoekers te laten schrikken. Wij adviseren een 18+ betalende ouder voor kinderen onder 10 jaar.

 

Zaterdag 18.30 tot 21.30 uur

Dit is een variant in een te gek thema! Echter is dit tijdslot niet voor kids onder 14 bestemd. Het tonen van een geldig ID is verplicht. Wij maken gebruik van stroboscooplicht, theaterrook en harde geluidseffecten. Deze ervaring onderga je in volle overgave. Je bewegingsvrijheid wordt wat beperkt. Onderweg kunnen acteurs je aanraken. Deze experience is heftiger en intenser dan de variant van zaterdag-overdag en zondag.

 

Zondag van 13.00 tot 17.30 uur

Op de zondag richten we ons op verschillende leeftijden zodat gezinnen met jonge kids ook de experience kunnen ervaren. Wij maken gebruik van stroboscooplicht, theaterrook en harde geluidseffecten. Wij adviseren een 18+ betalende ouder voor kinderen onder 10 jaar.

 

Meet & Greet

Op de volgende momenten is het mogelijk op de foto te gaan en vragen te stellen aan de acteurs.

- Zaterdag 16.30 - 17.00
- Zaterdag 21.30 - 22.00
- Zondag 17.30 - 18.00

 

In het spookhuis is het niet toegestaan om

- Filmpjes of foto’s te maken
- Je zaklamp te gebruiken
- Onze acteurs aan te raken
- Het decor aan te raken
- Scherpe voorwerpen mee naar binnen te nemen

 

Het spookhuis is niet geschikt voor

- Personen met hartklachten
- Personen met epileptische klachten
- Personen die zwanger zijn
- Personen met claustrofobische klachten
- Personen die niet zelfstandig kunnen lopen

 

Let op

- Doordat er levende mensen / acteurs in het spookhuis rondlopen kan het zijn dat een bezoeker toch wordt aangeraakt. De acteurs doen er echter alles aan om dit te voorkomen tijdens de ‘milde beleving’. De aanraking is in geen gevallen bewust bedoeld.
- De toegang tot het spookhuis van Red Experience en het centrum Dock FEC wordt geweigerd aan personen die onder invloed van verdovende middelen zijn.
- Toegang tot het spookhuis is alleen toegestaan op vertoon van een entreeticket.
- Dock FEC en Red Experience zijn niet verantwoordelijk voor eventuele emotionele schade, materiële schade of vermissing van goederen tijdens het Halloween event.

boek nu je tickets

boek nu je tickets