E-Choppers

E-Chopper

*COMing soon*

Op een relaxte manier de verrassende omgeving van Vlissingen ontdekken? Huur een e-chopper! Het comfortabele aan een e-chopper is dat deze geluidsarm is, zodat je onderweg gezellig kunt kletsen met elkaar. Geen uitlaatgassen uitstoot, fijn voor het milieu! De e- chopper heeft brede banden, waardoor die goed op de weg ligt. En je kan er zowel lange als korte afstanden mee rijden, leuk om bijvoorbeeld een picknick mee te nemen en langs de leukste bezienswaardigheden te gaan! Wij hebben genoeg leuke tips voor jou, waardoor de dag zo gevuld is.

rESERvEER ONLINE

 • Vanaf €30,- p.p.

  3 uur

  Op een relaxte manier de verrassende omgeving van Vlissingen ontdekken, dat kan met onze E- Choppers. Fluisterstil, emissievrij en geen helmplicht!
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS
 • Vanaf €50,- p.p.

  6 uur

  Op een relaxte manier de verrassende omgeving van Vlissingen ontdekken, dat kan met onze E- Choppers. Fluisterstil, emissievrij en geen helmplicht!
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS

Hoe werkt het?

Onze e-choppers zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en de brede banden zorgen voor een stabiele wegligging. Door de lage instap en ruime single-seat zit de e-chopper comfortabel. Het dragen van een helm is niet verplicht. Ben je van plan om met een grote groep op stap te gaan? Neem vooraf contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

E-Chopper huren in Vlissingen? Dat kan bij DOCK. Stap op een e-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in Vlissingen en omstreken.

Spyder-Wheelz-strategie-2werwew

Vind hier de routes

welke kies jij?

Veelgestelde vragen:

Een E-Chopper kan je bij ons huren voor een dagdeel van 3 uur of voor een hele dag van 6 uur!

Voor het huren van een E-Chopper is een aantoonbaar geldig bromfietsrijbewijs of autorijbewijs verplicht.

De E-Chopper heeft een maximum snelheid van 30 km/u.

De E-Chopper heeft een actieradius van circa 60 km.

Je kan met maximaal 2 personen op de E-Chopper.

Het is niet verplicht om een helm te dragen op een E-Chopper.

Heb je nog geen idee waar je naar toe kunt gaan met de E-Chopper? Wij bieden verschillende routes. Vraag ons naar de mogelijkheden.