Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>BEDRIJFSUITJES</h3>

<div class="bq_small">Het leukste bedrijfsuitje!</div>

Ben je op zoek naar de ultieme manier om jouw volgende bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring te maken? Zoek niet verder! DOCK Vlissingen is dé bestemming voor de leukste en meest veelzijdige bedrijfsfeesten en -uitjes. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een actief avontuur met je collega's, of gewoon wilt ontspannen en genieten van elkaars gezelschap, wij hebben alles in huis om jouw uitje perfect te maken.

<h6>🎳 Een Wereld van Activiteiten:</h6>

Bij DOCK Vlissingen beleef je gegarandeerd een dag vol plezier en opwinding. Met onze 6 interactieve bowlingbanen, een overweldigende Adventure Island van meer dan 2000 m², een digitale escape room, een Star Wars-thema lasergame area, 4 interactieve bijlwerpbanen, een interactief X-Wall scherm en zelfs de mogelijkheid om als een vogel door de lucht te zweven in de Skyrider, zijn de mogelijkheden eindeloos! Ongeacht de grootte van je groep, van tien tot driehonderd personen, we hebben voor ieder wat wils. Kies uit recreatieve en sportieve activiteiten die naadloos kunnen worden aangepast aan je doelen, of het nu teambuilding, viering van mijlpalen, of gewoon plezier is.

<h6>🍔 Culinaire Verwennerij:</h6>

Geniet van overheerlijke bites van onze uitgebreide menukaart. Voor groepen bieden we de mogelijkheid om speciale menu's samen te stellen, ideaal om te combineren met een of meerdere activiteiten. Ons restaurant verwelkomt je met smaakvolle gerechten. En als kers op de taart, kunnen we met trots diverse buffetten aanbieden, samengesteld door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>, met zowel koude als warme lekkernijen die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen.

<h6>📋 Maatwerk Arrangementen</h6>

Wil je het hele DOCK Vlissingen complex voor jezelf? Dat kan! Huur ons uit voor meerdere uren of zelfs een hele dag. Met een capaciteit tot wel 600 personen en de mogelijkheid om 300 personen gelijktijdig te laten deelnemen aan activiteiten, is DOCK Vlissingen de perfecte plek waar sport, spel, fun en educatie samenkomen.

Laat ons een op maat gemaakt arrangement creëren dat precies aan jullie wensen, behoeften en budget voldoet. Vul <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om samen de details te bespreken. Bij DOCK Vlissingen staan we klaar om van jullie groepsuitje een gedenkwaardig succes te maken!

bekijk onze arrangementen
BOEK NU JE TICKETS

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar DOCK Vlissingen te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk een ruimte of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar DOCK Vlissingen komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.