Bedrijfsuitjes

Het leukste bedrijfsuitje!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>BEDRIJFSUITJES</h3>

<div class="bq_small">Het leukste bedrijfsuitje!</div>

Ben je op zoek naar de ultieme invulling van een bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Bij <span class="text-effects_explosion">Dock FEC</span> ben je aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsfeesten! Of je nu gaat voor een leuk actief uitje met personeel of juist wilt werken aan de teambuilding bij het afhuren van de entresol. Wij zijn de ideale plek voor een borrel of om gezellig met je collega’s te eten en drinken!

 

<h6>Verschillende activiteiten:</h3>

Bij Dock FEC beleef je een onvergetelijke tijd. Of je nu met tien of driehonderd personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en je collega’s een leuke dag! Bij Dock FEC hebben we 6 bowlingbanen, een trampolinepark van 1200 m2, een escape room, een lasergame area in Star Wars thema, een arcadehal, een interactief X-Wall scherm en je kunt een rondje door de lucht vliegen in de skyrider!

Er is keuze tussen recreatieve en sportieve activiteiten waarbij de focus altijd verlegd kan worden naar teambuilding en een viering van een bepaalde gebeurtenis. Zo kun je het bedrijfsuitje ook samen laten smelten met een bedrijfsfeest.

<h6>Horeca:</h3>

Op onze menukaart kun je vooral heerlijke bites vinden. Uiteraard is er voor groepen een menu samen te stellen. Ideaal om te combineren met 1 of meer activiteiten. We beschikken over een restaurant op de begane grond en een entresol; een zwevend terras waar ruimte is voor 300 personen. Door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totaalpakket voor jullie verzorgen.

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor diverse buffetten met zowel koude als warme gerechten, met passie verzorgd door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>. Uiteraard kunnen er tijdens een bedrijfsuitje lekkere hapjes en drankjes genuttigd worden.

<h6>Arrangement op maat:</h3>

Het is mogelijk Dock FEC in haar geheel af te huren voor meerdere uren of een hele dag. Met de aanwezigheid van maximaal 600 personen ende mogelijkheid om 225 personen tegelijkertijd een activiteit te laten ondernemen is Dock FEC dé plek waar collega’s samenkomen voor plezier, fun, sport, spel en educatie.

Graag stellen we een arrangement op maat voor jullie samen. Waarbij we kijken naar jullie wensen, behoeften en budget. Na het verzenden van <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> nemen we zo snel als mogelijk contact met jullie op!

bekijk onze arrangementen
BOEK NU JE TICKETS

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar Dock FEC te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk de entresol of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar Dock FEC komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.