DOCK FunSports

Plezier en sporten gaan hand in hand bij DOCK FunSports!

Bezoek de tickets pagina

Bezoek de tickets pagina

<h3>DOCK FUNSPORTS</h3>

<div class="bq_small">Plezier en sporten gaan hand in hand bij DOCK FunSports!</div>

Bij <span class="text-effects_explosion">DOCK FunSports</span> kun je terecht voor al jouw sportieve trampoline activiteiten. Wil je fitter worden op een speelse manier, tricks leren op de trampolines of heb je kleine kinderen waarvoor je een leuk sportief uitje zoekt? Je kunt voor dit alles bij ons terecht. Bekijk hier de mogelijkheden voor sportieve activiteiten bij Dock FEC!

<h6>Jump tickets</h6>

We verkopen tickets om te jumpen met een duur van minimaal 1 uur. Verlengen kan met een half uur of een heel uur. Weet je nog niet hoe lang je wilt springen? Kies online voor 1 uur jumpen en verleng aan de receptie. Jumpen is mogelijk met een leeftijd van minimaal 6 jaar. Voor kids onder de 6 jaar hebben we speciale mini jump-uren. Je kunt bij ons tijdens alle openingsuren lekker komen springen, de openingstijden vindt je <span class="text-effects_hover-underline">hier</span>!

<h6>Mini Jump</h6>

Voor kinderen onder de 6 jaar is ook mogelijk te jumpen. Het gehele trampolinepark is elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur gereserveerd voor de allerkleinsten. Zo kunnen zij alles op het gemakje ontdekken. We hanteren minimaal 1 begeleider (18+) per kind. Jumpsokken zijn te allen tijden verplicht. Mocht je deze niet in bezit hebben, dan kun je die aan de receptie kopen.

<h6>Jump Academy</h6>

Werken aan je Jumping Tricks en Freerun Skills doe je op de Jump Academy! De Academy is voor alle fanatiekelingen tot en met 14 jaar. Samen met onze Jump Masters ga je wekelijks aan de slag met gave flips, jumps, challenges en meer! Kun je niet wachten om te laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan snel aan via <span class="text-effects_hover-underline">info@dockfec.nl</span> voor een gratis proefles. De proeflessen kun je gratis volgen mits je daarna een abonnement bij ons neemt. De Academy wordt elke woensdag van 18.30 tot 19.30 aangeboden.

<h6>Jump Fitness</h6>

Wil jij op een leuke manier werken aan je uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie? Probeer dan eens Jump Fitness. Werken aan je fitheid en plezier hebben gaan hand in hand bij Dock FEC Jump Fitness! De Jump Fitness is vanaf 16 jaar, met een maximum van 30 deelnemers per les! Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan via <span class="text-effects_hover-underline">info@dockfec.nl</span> voor een gratis proefles. De proeflessen kun je gratis volgen mits je daarna een abonnement bij ons neemt. De Fitness wordt elke woensdag (19.00-20.00) en zondag (11.00-12.00) aangeboden.

<h6>Disco Jump</h6>

Elke vrijdag- & zaterdagavond vanaf 19.00 uur verandert de jump area van Dock FEC in een vette club. De TL verlichting gaat uit, de discolampen aan en de dikke beats galmen door de speakers. Kom gezellig met je vrienden dansen, jumpen en chillen. Tussen het jumpen door kunnen jullie lekker wat snacken en chillen.

<h6>Benodigdheden jumpen</h6>

Trampolinespringen is een intensieve activiteit. Zorg er daarom voor dat je een bidon meeneemt en je warm aankleed als je weer naar buiten gaat. Als je eigen jumpsokken hebt, mag je die meenemen. Jumpen zonder jumpsokken is niet toegestaan. Doe je mee aan de fitness of academy? Dan kun je een handdoekje meenemen.

Vraag nu je offerte aan

DOCK FunSports Mini Jump
DOCK FunSports Jump Academy
DOCK FunSports Jump Fitness
veel gestelde vragen
Kunnen we van jullie ook trucs leren op de trampoline?

Elke woensdagavond hebben we van 18.30 tot 19.30 de jump academy! Leer stapsgewijs alles wat je dient te weten over de tricks en trucs.

Is Dock FEC geschikt om te sporten?

Sommigen gaan op voetbal, anderen volgen de jump academy lessen. Bij ons kun je individueel vrij jumpen en lasergamen op de reguliere uren. Daarnaast hebben we de jump academy om trampoline trucs te leren en NIEUW NIEUW NIEUW: jump fitness! Geschikt voor volwassen. Je kunt dus zowel individueel als in groepsverband bij ons sporten.