DOCK InterActive Sports

Spring in actie en ontdek de wereld van Sportainment!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>DOCK INTERACTIVE SPORTS</h3>

<div class="bq_small">Spring in actie en ontdek de wereld van Sportainment!</div>

Graag introduceren wij DOCK InterActive Sports, een unieke manier om Sport en Entertainment te combineren voor uw school of sportvereniging. Bij DOCK InterActive Sports staan drie pijlers centraal: Breed Motorische ontwikkeling, Bewegend Leren + Gamified Learning en Life Skills. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van eenmalige lessen tot lessenreeksen, klasuitjes of teamuitjes. Download <span class="text-effects_hover-underline">hier</span> de infobrochure voor meer informatie over de pakketten en tarieven!

Onze accommodatie beschikt over verschillende interactieve toepassingen, zoals een X-Wall, een interactieve Airpark met Wearables, een Multisports Arena en een ruim trampolinepark. De inrichting volgens het Athletic Skills Model (ASM)maakt de gehele accommodatie compleet. Dit alles zorgt voor een perfecte setting voor het ontwikkelen van de verschillende vaardigheden.

Bij DOCK Interactive Sports werken we met ASM gecertificeerde lesgevers die ervoor zorgen dat uw leerlingen of sporters zich optimaal kunnen ontwikkelen. DOCK InterActive Sports is ontworpen om Breed Motorische Ontwikkeling, Bewegend Leren, Gamified Learning en Life Skills op een innovatieve en leuke manier te combineren. Wij geloven dat Sportainment de ideale manier is om vaardigheden te ontwikkelen.

Kortom, DOCK InterActive Sports biedt een unieke en innovatieve manier om Sport en Entertainment te combineren en zo de ontwikkeling van uw leerlingen of sporters te bevorderen.

<h6>Onderwijs</h6>

Het Onderwijs Pakket is er voor alle scholen en omvat de modules Bewegend Leren, Life Skills en Bewegingsonderwijs. Binnen elke module is er een thema te kiezen en zijn er geschikte lessen voor zowel het basisonderwijs als het middelbaar onderwijs. Gamified Learning en Bewegend leren worden gebruikt als methoden om de kennisoverdracht te stimuleren. Bent u op zoek naar een innovatieve en interactieve gymles? Wilt u uw les rekenen, taal of aardrijkskunde een nieuwe draai geven? Bekijk dan <span class="text-effects_hover-underline">hier</span> de mogelijkheden.

<h6>Sport</h6>

Het Sport Pakket is geschikt voor sportverenigingen en bestaat uit de modules BMO (Breed Motorische Ontwikkeling) en Performance Training. Hierbij staat het Athletic Skills Model centraal om de fysieke ontwikkeling van de sporter te stimuleren. Voor elke module kunt u kiezen uit verschillende thema's. Bent u op zoek naar een innovatieve training voor uw team of structureel sportaanvullende training? Bekijk dan <span class="text-effects_hover-underline">hier</span> de mogelijkheden. Klik <span class="text-effects_hover-underline">hier</span> voor meer informatie over het Athletic Skills Model.

<h6>Entertainment</h6>

Het Entertainment Pakket is geschikt voor eindejaars afsluitingen, klassen- of docentenuitjes of themadagen. Binnen het Entertainment Pakket kunt u kiezen uit verschillende opties, van een uur in het Adventure Park tot een all-inclusive avontuur met jumpen, bowlen, lasergamen, arcade en meer! Bekijk <span class="text-effects_hover-underline">hier</span> de mogelijkheden.

<h4 class="text-colors_blue">Vraag je <span class="text-effects_hover-underscore">offerte direct</span> aan!</h4>

Vraag nu je offerte aan

Spring in actie en ontdek de wereld van Sportainment!
Spring in actie en ontdek de wereld van Sportainment!
Spring in actie en ontdek de wereld van Sportainment!
veel gestelde vragen
Ik wil graag een combinatie van de verschillende pakketten, kan dat?

Het is mogelijk om zowel opties van Onderwijs,  Sport en Entertainment af te nemen. We kijken samen met u naar een passende invulling.

Kunnen de lessen ook met andere scholen of groepen geboekt worden?

Dat is mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om met een andere school een pakket af te nemen.

Ik wil graag een andere invulling dan wat in de pakketten wordt aangeboden, kan dit?

Ziet u de invulling toch liever anders voor u. We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Maatwerk is zeker mogelijk.