Familiefeesten

Het mooiste familiefeestje!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>FAMILIEFEESTEN</h3>

<div class="bq_small">Het mooiste familiefeestje!</div>

Een feestje, reünie of andere reden van samenzijn.. je wilt het liever niet in de huiskamer maar een zaal huren is onbetaalbaar. Je bent op zoek naar die juiste plek waar je zowel met een intiem gezelschap als grote groep kunt genieten van ieders aanwezigheid. 

We hebben een mooie entresol die geschikt is voor feesten en partijen; verjaardag, pensioen feest, gender reveal party, kraamfeest of trouwfeest. Daarnaast is een feestje niet compleet zonder lekkere borrels & bites en wellicht wel een <span class="text-effects_explosion">sprong</span> op de trampoline?!

 

<h6>Voor elke leeftijd:</h3>

Onze activiteiten zijn voor jong en oud, dus dé mogelijkheid om actief te zijn met de hele familie! De jongsten kunnen hun energie kwijt op de trampolines. Ondertussen kunnen degenen met een overschot aan testosteron uitvechten wie er als winnaar uit de strijd komt bij de lasergame. Daarnaast kunnen de hersenen gekraakt worden bij het volgen van een spy training in onze escape room!

 

<h6>Horeca:</h3>

Op onze menukaart kun je vooral heerlijke bites vinden. Uiteraard is er voor groepen een menu samen te stellen. Ideaal om te combineren met 1 of meer activiteiten. We beschikken over een restaurant op de begane grond en een entresol; een zwevend terras waar ruimte is voor 300 personen. Door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totaalpakket voor jullie verzorgen.

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor diverse buffetten met zowel koude als warme gerechten, met passie verzorgd door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>. Uiteraard kunnen er tijdens een familiefeestje lekkere hapjes en drankjes geserveerd worden.

<div class="text-style_underscore"><p>Taart</p></div>

Om jouw feestje compleet te maken kun je een donutparty bijboeken. Zie hierboven wat deze verzorgde party inhoud. Heb je zelf al een verjaardagstaart geregeld? Dan kun je deze meenemen tegen een toeslag. De toeslag bedraagt €1 per persoon (aantal deelnemende kids) en wordt in rekening gebracht omdat je in zo'n geval wel gebruik maakt van faciliteiten van het restaurant (bestek, borden, personeel) waar geen omzet tegenover staat. Neem je je eigen taart mee? Geef dit dan bij reserveren aan, dan zorgen wij ervoor dat alles gereed staat.

Let op! Overige eigen eten en drinken meebrengen is niet toegestaan. Enkel de verjaardagstaart is hierop een uitzondering.

<h6>Arrangement op maat:</h3>

Kies meerdere activiteiten om een mooie dag samen te stellen, het is ook mogelijk Dock FEC in haar geheel af te huren voor meerdere uren of een hele dag. Met de mix tussen horeca en activiteiten is Dock FEC dé plek om gezellige momenten te beleven en nieuwe herinneringen te maken.

Graag stellen we een arrangement op maat voor jullie samen. Waarbij we kijken naar jullie wensen, behoeften en budget. Na het verzenden van <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> nemen we zo snel als mogelijk contact met jullie op!

bekijk onze arrangementen
BOEK NU JE TICKETS

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar Dock FEC te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk de entresol of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar Dock FEC komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.