Familiefeesten

Het mooiste familiefeestje!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>FAMILIEFEESTEN</h3>

<div class="bq_small">Het mooiste familiefeestje!</div>

Een feestje, reünie of andere reden van samenzijn.. je wilt het liever niet in de huiskamer maar een zaal huren is onbetaalbaar. Je bent op zoek naar die juiste plek waar je zowel met een intiem gezelschap als grote groep kunt genieten van ieders aanwezigheid. 

We hebben een mooie ruimte die geschikt is voor feesten en partijen; verjaardag, pensioen feest, gender reveal party, kraamfeest of trouwfeest. Daarnaast is een feestje niet compleet zonder lekkere borrels & bites en wellicht wel een <span class="text-effects_explosion">sprong</span> in ons Adventure Island?!

 Onze activiteiten zijn voor jong en oud, dus dé mogelijkheid om actief te zijn met de hele familie! De jongsten kunnen hun energie kwijt in ons Adventure Island. Ondertussen kunnen degenen met een overschot aan testosteron uitvechten wie er als winnaar uit de strijd komt bij de lasergame. Daarnaast kunnen de hersenen gekraakt worden bij het volgen van een Spy Training in onze digitale escape room!

<h6>🍔 Culinaire Verwennerij:</h6>

Geniet van overheerlijke bites van onze uitgebreide menukaart. Voor groepen bieden we de mogelijkheid om speciale menu's samen te stellen, ideaal om te combineren met een of meerdere activiteiten. Ons restaurant verwelkomt je met smaakvolle gerechten. En als kers op de taart, kunnen we met trots diverse buffetten aanbieden, samengesteld door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>, met zowel koude als warme lekkernijen die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen.

<h6>🎂 Taart</h6>

Heb je zelf een verjaardagstaart geregeld? Dan kun je deze meenemen tegen een toeslag. De toeslag bedraagt € 1,- per persoon (aantal deelnemende kids) en wordt in rekening gebracht omdat je in zo'n geval wel gebruik maakt van faciliteiten van het restaurant (bestek, borden, personeel) waar geen omzet tegenover staat. Neem je je eigen taart mee? Geef dit dan bij reserveren aan, dan zorgen wij ervoor dat alles gereed staat.

Let op! Overige eigen eten en drinken meebrengen is niet toegestaan. Enkel de verjaardagstaart is hierop een uitzondering.

<h6>📋 Maatwerk Arrangementen</h6>

Wil je het hele DOCK Vlissingen complex voor jezelf? Dat kan! Huur ons uit voor meerdere uren of zelfs een hele dag. Met een capaciteit tot wel 240 personen en de mogelijkheid om 100 personen gelijktijdig te laten deelnemen aan activiteiten, is DOCK Vlissingen de perfecte plek waar sport, spel, fun en educatie samenkomen.

Laat ons een op maat gemaakt arrangement creëren dat precies aan jullie wensen, behoeften en budget voldoet. Vul <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om samen de details te bespreken. Bij DOCK Vlissingen staan we klaar om van jullie familiefeest een gedenkwaardig succes te maken!

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar DOCK Vlissingen te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk een ruimte of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar DOCK Vlissingen komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.