Groepsuitjes

Het leukste groepsuitje!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>GROEPENUITJES</h3>

<div class="bq_small">Het leukste groepsuitje!</div>

Een gezellig uitje met je sportteam, klas of hobbyclub. Het kan bij <span class="text-effects_explosion">DOCK Vlissingen</span>! Maak een keuze uit één of meerdere activiteiten en beleef een gezellige, actieve tijd.

<h6>🎯 Doelstelling:</h3>

Speciaal voor verenigingen en klassen maken we graag een arrangement waarbij sport, spel, fun en educatie in elkaar overvloeien. Wil je dat je sportteam een verdiepende sportles krijgt waarbij de focus ligt op een bepaalde beweging of wil je met je klas werken aan teambuilding? Er is zoveel mogelijk! Met een scala aan activiteiten en de ruimte in onze hal is er met elke doelstelling een arrangement samen te stellen.

<h6>🍔 Culinaire Verwennerij:</h6>

Geniet van overheerlijke bites van onze uitgebreide menukaart. Voor groepen bieden we de mogelijkheid om speciale menu's samen te stellen, ideaal om te combineren met een of meerdere activiteiten. Ons restaurant verwelkomt je met smaakvolle gerechten. En als kers op de taart, kunnen we met trots diverse buffetten aanbieden, samengesteld door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>, met zowel koude als warme lekkernijen die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen.

<h6>📋 Maatwerk Arrangementen</h6>

Wil je het hele DOCK Vlissingen complex voor jezelf? Dat kan! Huur ons uit voor meerdere uren of zelfs een hele dag. Met een capaciteit tot wel 600 personen en de mogelijkheid om 300 personen gelijktijdig te laten deelnemen aan activiteiten, is DOCK Vlissingen de perfecte plek waar sport, spel, fun en educatie samenkomen.

Laat ons een op maat gemaakt arrangement creëren dat precies aan jullie wensen, behoeften en budget voldoet. Vul <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om samen de details te bespreken. Bij DOCK Vlissingen staan we klaar om van jullie groepsuitje een gedenkwaardig succes te maken!

bekijk onze arrangementen
BOEK NU JE TICKETS

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar DOCK Vlissingen te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk een ruimte of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar DOCK Vlissingen komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.