Groepsuitjes

Het leukste groepsuitje!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>GROEPENUITJES</h3>

<div class="bq_small">Het leukste groepsuitje!</div>

Een gezellig uitje met je sportteam, klas of hobbyclub. Het kan bij <span class="text-effects_explosion">Dock FEC</span>! Maak een keuze uit één of meerdere activiteiten en beleef een gezellige, actieve tijd.

<h6>Doelstelling:</h3>

Speciaal voor verenigingen en klassen maken we graag een arrangement waarbij sport, spel, fun en educatie in elkaar overvloeien. Wil je dat je sportteam een verdiepende sportles krijgt waarbij de focus ligt op een bepaalde beweging of wil je met je klas werken aan teambuilding? Er is zoveel mogelijk! Met een scala aan activiteiten en de ruimte in onze hal is er met elke doelstelling een arrangement samen te stellen.

<h6>Horeca:</h3>

Op onze menukaart kun je vooral heerlijke bites vinden. Uiteraard is er voor groepen een menu samen te stellen. Ideaal om te combineren met 1 of meer activiteiten. We beschikken over een restaurant op de begane grond en een entresol; een zwevend terras waar ruimte is voor 300 personen. Door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totaalpakket voor jullie verzorgen.

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor diverse buffetten met zowel koude als warme gerechten, met passie verzorgd door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>. Uiteraard kunnen er tijdens een groepsuitje lekkere hapjes en drankjes geserveerd worden.

<h6>Arrangement op maat:</h3>

Kies meerdere activiteiten om een mooie dag samen te stellen, het is ook mogelijk Dock FEC in haar geheel af te huren voor meerdere uren of een hele dag. Met een mix tussen groepslessen, educatieve, recreatieveen sportieve activiteiten is Dock FEC dé plek om zelfontwikkeling te stimuleren.

Graag stellen we een arrangement op maat voor jullie samen. Waarbij we kijken naar jullie wensen, behoeften en budget. Na het verzenden van <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> nemen we zo snel als mogelijk contact met jullie op!

bekijk onze arrangementen
BOEK NU JE TICKETS

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar Dock FEC te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk de entresol of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar Dock FEC komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.