Kinderfeestjes

Het leukste kinderfeestje!

Bezoek de tickets pagina

Bezoek de tickets pagina

<h3>KINDERFEESTJES</h3>

<div class="bq_small">Het leukste kinderfeestje!</div>

Ben je opzoek naar een indoor locatie voor een kinderfeestje? Zoek niet verder! Bij Dock FEC bieden we recreatieve- en sportieve activiteiten die te combineren zijn tot jouw <span class="text-effects_explosion">droomfeestje</span> om nooooit te vergeten!

<h6>Kinderfeestjes: Mix 'n Match:</h6>

Een kinderfeestje kun je helemaal naar wens samenstellen. Dit kan in de categorie Kinderfeestjes Mix 'n Match. Kies een food arrangement, kies je favoriete activiteiten en bepaal zelf de tijdsindeling.

<h6>Kinderfeestjes: Combi Deals:</h6>

Verschillende combinaties in de spotlight! De combi deals zijn pakketten met korting, ze bevatten activiteiten die al voor je zijn samengesteld. Aan deze pakketten is het nog wel mogelijk tijdens het boeken een food arrangement toe te voegen.

<h6>Een kinderfeestje bij ons is inclusief:</h6>

- Activiteit(en) naar keuze

- Cadeautje voor de jarige

- Onbeperkt siroop

- Een chips zakje p.p.

- Jumpsokken (bij keuze jumpen)

- Gereserveerde tafel

- Twee begeleiderstickets (18+)

<div class="bq_small">Tip: bij het "Kinderfeestje Jumpen Pretpakket" zit óók onbeperkt pizza, jammieee!🍕</div>

<h6>Begeleiderstickets:</h6>

Voor zowel ouder als kind is het fijn als je dicht in de buurt bent van elkaar. Met een begeleidersticket is dat mogelijk!
Help bij de keuze van de juiste bowlingbal, loopt rond in de zaal om complimentjes te geven bij jump-tricks en bewaak de samenwerking tijdens een potje lasergamen.

Als begeleider kun je toezicht houden, je kunt alles volgen en overal bij aanwezig zijn. Kunnen de kids zelfstandig een activiteit volgen? Dan mag je ook gewoon gezellig in de horeca plaatsnemen. Wil je als begeleider niet alleen toezicht houden maar ook deelnemen aan een activiteit? Dan koop je een los regulier activiteiten-ticket van de activiteit waaraan je wilt deelnemen.

<h6>Horeca:</h6>

Begeleiders van het kinderfeestje kunnen van de menukaart kiezen. Bestel bij de bar en geef de naam door van de jarige; dan zorgen wij dat alles tegelijkertijd naar tafel wordt gebracht! Maak je feestje compleet met een food arrangement:

<div class="text-style_underscore"><p>Friet party | € 6,00 p.p.</p></div>

Een royale portie friet, waarbij je zelf een sausje en snack mag kiezen. We hebben vegetarische, halal en glutenvrije snack(s). De friet party wordt na de activiteiten aan tafel geserveerd.

<div class="text-style_underscore"><p>Pizza party | € 5,50 p.p.</p></div>

Kies voor een pizza Salami of Margherita. Iedereen krijgt een eigen pizza. De pizza’s worden na afloop van de activiteiten aan tafel geserveerd.

<div class="text-style_underscore"><p>Donut party | € 5,50 p.p.</p></div>

Begin je feestje met een zoet gebakje die je zelf samen mag stellen. Samen met een medewerker van Dock FEC maken jullie een dubbele donut. Decoreer deze met sprinkles, snoepjes en saus om er een over-de-top uniek exemplaar van te maken. Een donut party is voorafgaand aan de activiteiten.

<div class="text-style_underscore"><p>Verjaardagstaart</p></div>

Om jouw feestje compleet te maken kun je een donutparty bijboeken. Zie hierboven wat deze verzorgde party inhoud. Heb je zelf al een verjaardagstaart geregeld? Dan kun je deze meenemen tegen een toeslag. De toeslag bedraagt €1 per persoon (aantal deelnemende kids) en wordt in rekening gebracht omdat je in zo'n geval wel gebruik maakt van faciliteiten van het restaurant (bestek, borden, personeel) waar geen omzet tegenover staat. Neem je je eigen taart mee? Geef dit dan bij reserveren aan, dan zorgen wij ervoor dat alles gereed staat.

Let op! Overige eigen eten en drinken meebrengen is niet toegestaan. Enkel de verjaardagstaart is hierop een uitzondering.

<h6>Arrangement kiezen:</h6>

Reserveringen nemen wij aan via onze webshop. Heeft u vragen over het vieren van een <span class="text-effects_explosion">kinderfeestje</span> bij Dock FEC? Neemt u dan contact op via <span class="text-effects_hover-underline">+31 118 414 957</span>. Het is tevens mogelijk Dock FEC in haar geheel af te huren voor meerdere uren of een hele dag om een verjaardag op maat te vieren, meer informatie vind je <span class="text-effects_hover-underline">hier</span>.

Vraag nu je offerte aan

Kinderfeestjes Jumpen
Kinderfeestjes Arcadehal
Kinderfeestjes Escape Room 2.0
veel gestelde vragen
Wat is het voordeel van een kinderfeest arrangement?

Een kinderfeestje bij ons is inclusief:

- Activiteit(en) naar keuze

- Cadeautje voor de jarige

- Onbeperkt siroop

- Een chips zakje p.p.

- Jumpsokken (bij keuze jumpen)

- Gereserveerde tafel

- Twee begeleiderstickets (18+)

Moet een kinderfeestje gereserveerd worden?

Een kinderfeest arrangement moet via onze webshop geboekt worden.

Kan ik achteraf het kinderfeestje betalen?

Boekingen voor kinderfeestjes nemen wij aan via onze webshop. Om de boeking af te ronden is het noodzakelijk direct af te rekenen. Als je niet de mogelijkheid hebt om online te betalen kun je aan de receptie een reservering maken. Hierbij dient er direct aan de receptie betaalt te worden.

Kan ik telefonisch of per mail een kinderfeestje boeken?

Boekingen voor kinderfeestjes nemen wij aan via onze webshop. Om de boeking af te ronden is het noodzakelijk direct af te rekenen. Als je niet de mogelijkheid hebt om online te betalen kun je aan de receptie een reservering maken. Hierbij dient er direct aan de receptie betaalt te worden.