SchoolSport

Samen sporten, samen leren!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>SCHOOLSPORT</h3>

<div class="bq_small">Samen sporten, samen leren!</div>

Graag introduceren wij SchoolSport, een unieke manier om Sport en Entertainment te combineren voor uw school of sportvereniging. Bij SchoolSport staan drie pijlers centraal: Breed Motorische ontwikkeling, Bewegend Leren + Gamified Learning en Life Skills. We bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van eenmalige lessen tot lessenreeksen, klasuitjes of teamuitjes. Download <span class="text-effects_hover-underline">hier</span> de infobrochure voor meer informatie over de pakketten en tarieven!

Onze accommodatie beschikt over verschillende interactieve toepassingen, zoals een X-Wall, een interactieve Airpark met Wearables, een Multisports Arena en een ruim trampolinepark in ons Adventure Island. De inrichting volgens het Athletic Skills Model (ASM) maakt de gehele accommodatie compleet. Dit alles zorgt voor een perfecte setting voor het ontwikkelen van de verschillende vaardigheden.

Bij SchoolSport werken we met ASM gecertificeerde lesgevers die ervoor zorgen dat uw leerlingen of sporters zich optimaal kunnen ontwikkelen. SchoolSport is ontworpen om Breed Motorische Ontwikkeling, Bewegend Leren, Gamified Learning en Life Skills op een innovatieve en leuke manier te combineren. Wij geloven dat Sportainment de ideale manier is om vaardigheden te ontwikkelen.

Kortom, SchoolSport biedt een unieke en innovatieve manier om Sport en Entertainment te combineren en zo de ontwikkeling van uw leerlingen of sporters te bevorderen.

<h4 class="text-colors_blue">Vraag je <span class="text-effects_hover-underscore">offerte direct</span> aan!</h4>

Vraag nu je offerte aan

Samen sporten, samen leren!
Samen sporten, samen leren!
Samen sporten, samen leren!
veel gestelde vragen
Ik wil graag een combinatie van de verschillende pakketten, kan dat?

Het is mogelijk om zowel opties van Onderwijs,  Sport en Entertainment af te nemen. We kijken samen met u naar een passende invulling.

Kunnen de lessen ook met andere scholen of groepen geboekt worden?

Dat is mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om met een andere school een pakket af te nemen.

Ik wil graag een andere invulling dan wat in de pakketten wordt aangeboden, kan dit?

Ziet u de invulling toch liever anders voor u. We denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Maatwerk is zeker mogelijk.