Studentenavond

Ontdek de ULTIEME studentenavond bij DOCK Vlissingen!

Bezoek de tickets pagina

Bezoek de tickets pagina

<h3>STUDENTENAVOND</h3>

<div class="bq_small">Ontdek de ULTIEME studentenavond bij DOCK Vlissingen!</div>

Ben jij op zoek naar de <span class="text-effects_explosion">ultieme</span> manier om jouw donderdagavonden onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze bruisende studentenavond, elke donderdag van 18.00 tot 23.00 uur.

Studeren is belangrijk, maar ontspanning is net zo essentieel! Toon simpelweg je studentenpas en ontvang een geweldige beloning van ons: een GRATIS consumptiemunt om je avond perfect te beginnen. 🥂🍻

Bij DOCK Vlissingen draait het om JOUW perfecte avond. Kies uit een scala aan futuristische activiteiten die zeker een glimlach op je gezicht zullen toveren. Van een gezellig potje poolen tot interactief bijlwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

🤝 Breid je sociale kring uit terwijl je geniet van een gezamenlijke en actieve tijd met gelijkgestemde individuen. Of je nu houdt van competitie, ontspanning of gewoonweg nieuwe mensen ontmoeten, DOCK Vlissingen is de plek waar het allemaal samenkomt.

Vraag nu je offerte aan

Ontdek de ULTIEME studentenavond bij DOCK Vlissingen!
Ontdek de ULTIEME studentenavond bij DOCK Vlissingen!
Ontdek de ULTIEME studentenavond bij DOCK Vlissingen!
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar DOCK Vlissingen te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk een ruimte of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar DOCK Vlissingen komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.