Vrijgezellenfeesten

Het gezelligste vrijgezellenfeest!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>VRIJGEZELLENFEESTEN</h3>

<div class="bq_small">Het gezelligste vrijgezellenfeest!</div>

<span class="text-effects_explosion">Hoppa!</span> Tijd om alles uit de kast te halen en er een mega gave dag van te maken! Een onderdeel van jullie vrijgezellenfeest moet in ieder geval 1 of meer activiteiten van DOCK Vlissingen bevatten! Zonder een bezoek aan DOCK Vlissingen is je feestje echt niet compleet. Combineer toffe activiteiten met lekkere hapjes en drankjes.

Voor zowel mannen als vrouwen kunnen wij een compleet programma op maat realiseren zodat jullie een onvergetelijke vrijgezellenfeest kunnen beleven. Bij DOCK Vlissingen nemen we de organisatie van jullie feest geheel uit handen, zo hoef je alleen maar te genieten en je niet meer druk te maken.

<h6>🍔 Culinaire Verwennerij:</h6>

Geniet van overheerlijke bites van onze uitgebreide menukaart. Voor groepen bieden we de mogelijkheid om speciale menu's samen te stellen, ideaal om te combineren met een of meerdere activiteiten. Ons restaurant verwelkomt je met smaakvolle gerechten. En als kers op de taart, kunnen we met trots diverse buffetten aanbieden, samengesteld door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>, met zowel koude als warme lekkernijen die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen.

<h6>📋 Maatwerk Arrangementen</h6>

Wil je het hele DOCK Vlissingen complex voor jezelf? Dat kan! Huur ons uit voor meerdere uren of zelfs een hele dag. Met een capaciteit tot wel 600 personen en de mogelijkheid om 300 personen gelijktijdig te laten deelnemen aan activiteiten, is DOCK Vlissingen de perfecte plek waar sport, spel, fun en educatie samenkomen.

Laat ons een op maat gemaakt arrangement creëren dat precies aan jullie wensen, behoeften en budget voldoet. Vul <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om samen de details te bespreken. Bij DOCK Vlissingen staan we klaar om van jullie vrijgezellenfeest een gedenkwaardig succes te maken!

bekijk onze arrangementen
BOEK NU JE TICKETS

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar DOCK Vlissingen te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk een ruimte of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar DOCK Vlissingen komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.