Vrijgezellenfeesten

Het gezelligste vrijgezellenfeest!

vraag je offerte direct aan

vraag je offerte direct aan

<h3>VRIJGEZELLENFEESTEN</h3>

<div class="bq_small">Het gezelligste vrijgezellenfeest!</div>

<span class="text-effects_explosion">Hoppa!</span> Tijd om alles uit de kast te halen en er een mega gave dag van te maken! Een onderdeel van jullie vrijgezellenfeest moet in ieder geval 1 of meer activiteiten van Dock FEC bevatten! Zonder een bezoek aan Dock FEC is je feestje echt niet compleet. Combineer toffe activiteiten met lekkere hapjes en drankjes.

<h6>Geheel verzorgd:</h3>

Voor zowel mannen als vrouwen kunnen wij een compleet programma op maat realiseren zodat jullie een onvergetelijke vrijgezellendag kunnen beleven. Bij Dock FEC nemen we de organisatie van jullie feest geheel uit handen, zo hoef je alleen maar te genieten en je niet meer druk te maken.

<h6>Horeca:</h3>

Op onze menukaart kun je vooral heerlijke bites vinden. Uiteraard is er voor groepen een menu samen te stellen. Ideaal om te combineren met 1 of meer activiteiten. We beschikken over een restaurant op de begane grond en een entresol; een zwevend terras waar ruimte is voor 300 personen. Door onze veelzijdige horeca kunnen wij het totaalpakket voor jullie verzorgen.

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor diverse buffetten met zowel koude als warme gerechten, met passie verzorgd door onze buren van <span class="text-effects_hover-underline">Mep4You Catering</span>. Uiteraard kunnen er tijdens een familiefeestje lekkere hapjes en drankjes geserveerd worden tijdens een high wine of high beer.

<h6>Arrangement op maat:</h3>

Kies meerdere activiteiten om een mooie dag samen te stellen, het is ook mogelijk Dock FEC in haar geheel af te huren voor meerdere uren of een hele dag. Met een mix tussen hapjes, drankjes en activiteiten wordt het een feest om nooit te vergeten!

Graag stellen we een arrangement op maat voor jullie samen. Waarbij we kijken naar jullie wensen, behoeften en budget. Na het verzenden van <span class="text-effects_hover-underline">het formulier</span> nemen we zo snel als mogelijk contact met jullie op!

bekijk onze arrangementen
BOEK NU JE TICKETS

Vraag nu je offerte aan

Groepen Jumpen.
Groepen Arcadehal
Groepen Arcadehal
veel gestelde vragen
Is het mogelijk met een groep naar Dock FEC te komen?

Zeker! We hanteren vanaf 10 personen groepskorting. Ook is het mogelijk de entresol of het gehele pand af te huren. Offertes kunnen via <span class="text-effects_hover-underline">dit formulier</span> aangevraagd worden.

Is het mogelijk op factuur te betalen?

Als jullie met een groep naar Dock FEC komen versturen we op voorhand de factuur. Deze dient voldaan te zijn voorafgaand aan het arrangement.