Kinderfeestjes

kinderfeestjes

Vier je jouw kinderfeestje bij Dock FEC? Dan heb jij een kinderfeestje om nooit te vergeten!

kinderfeestjes

Kom jumpen, bowlen, escapen of lasergamen met je beste vrienden/vriendinnen. Kun jij niet kiezen welke activiteit je het leukste vindt? Dan maken we een combinatie. Je kunt zelf samenstellen hoe een feestje eruit ziet door een extra sessie aan de hoofdactiviteit toe te voegen.

Een kinderfeestje bij ons is inclusief:

– Activiteit(en) naar keuze

– Cadeautje voor de jarige

– Twee kannen siroop 

– Een grote bak chips 

– Jumpsokken (bij keuze jumpen)

– Gereserveerde tafel

Maak je feestje compleet met een food arrangement:

Friet party – € 5,50 p.p. 

Een royale portie friet, waarbij je zelf een sausje en snack mag kiezen. We hebben vegetarische, halal en glutenvrije snack(s). De friet party wordt na de activiteiten aan tafel geserveerd.

Pizza party – € 5,50 p.p.

Kies voor een pizza Salami of Margherita. Iedereen krijgt een eigen pizza. De pizza’s worden na afloop van de activiteiten aan tafel geserveerd.

Donut party – € 5,50 p.p

Begin je feestje met een zoet gebakje die je zelf samen mag stellen. Samen met een medewerker van Dock maken jullie een dubbele donut. Decoreer deze met sprinkles, snoepjes en saus om er een over-de-top uniek exemplaar van te maken. Een donut party is voorafgaand aan de activiteiten.

Verjaardagstaart

Een heerlijke slagroomtaart met een vulling van jam. Versierd met snoepjes en confetti. Op de taart staat de naam van de jarige en de leeftijd vermeld. De taart wordt uiterlijk 48 uur van te voren bij onze bakker besteld. De verjaardagstaarten kunt u vinden in de categorie Extra’s en kunnen in de reservering van het kinderfeestje direct bijgeboekt worden.

6 personen – € 17,50

12 personen – € 29,90

20 personen – € 44,50

Heeft u vragen over het vieren van een kinderfeestje bij Dock? Neemt u dan contact op via 0118-414957.

IMG_8578-Verbeterd