Laser Karten

Laser Karten

*COMING SOON*

Karten, maar dan nog leuker en nog uitdagender. Ben jij die echte coureur die al zijn vrienden verslaat op topsnelheid? En tegelijkertijd ook alle laserschoten kan ontwijken? Of ben jij juist de beste schutter in combinatie met de beste race skills? Scheur door de bochten en voel de adrenaline opkomen. Wie er gaat winnen? Kom er achter tijdens de race die jou voor altijd zal bij blijven!

rESERvEER ONLINE

 • Vanaf €12,50 p.p.

  1 Sessie

  Versla jij je vrienden op ons parkour met scherpe bochten en inhaal stukken. Waarbij je tegelijk ook bommen en laserschoten moet ontwijken.
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS
 • Vanaf €25,- p.p.

  2 Sessies

  Ben jij die echte coureur die al zijn vrienden verslaat op topsnelheid? En tegelijkertijd ook alle laserschoten kan ontwijken? Nu nieuw in Nederland!
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS

Hoe werkt het?

Laser Karten is een opkomend fenomeen in Nederland. 20 minuten lang ga jij racen tegen je vrienden in één van onze elektrische karts. Deze spectaculaire race vindt plaats in onze Free Roam Arena. Een spannend parcours met scherpe bochten en inhaalstukken.

Door middel van Augmented Reality rijdt je over symbolen die je weer kunt gebruiken tijdens het spel. Denk aan een bom of benzine die je door middel van een knopje op je handrem afvuurt op je tegenstanders. Maar pas op! Trek je aan de handrem? Dan spint je kart 180 graden en raak je achter op je tegenstanders. Je kunt al karten vanaf 7 jaar.

Ben jij klaar voor één van de meest sensationele races in je leven? Vol met spanning en adrenaline? Kom Laser Karten bij Dock FEC in Vlissingen en race je naar de eerste plek!

Laser Karten

Veelgestelde vragen:

De baan heeft een oppervlakte van circa 350m2 en de karts gaan maximaal 30km/uur.

Laser Karten doe je in je gewone kleding.

Voor iedereen die niet kan kiezen hebben wij de uitkomst wij maken de combinatie van karten en lasergamen mogelijk. Race over het circuit en scoor zoveel mogelijk punten door op elkaar te schieten met infrarood lasershots.

De Laser Karten heeft een maximum snelheid van 30 km/uur.

Ouders en kinderen mogen samen karten. Per kart is 1 persoon toegestaan.

Per heat kunnen maximaal 10 deelnemers karten. Tijdens je heat rijden er dus ook andere deelnemers mee.

De minimale leeftijd om te kunnen Laser Karten is:  6 jaar.