Lasergamen

Lasergamen

Schiet jij met scherp?

Altijd al een sluipschutter willen zijn? Houd je laserpistool dan stevig in de hand en betreed de Multilevel doolhof. Een doolhof met verborgen nissen, schietgaten en niveauverschillen. Rook belemmert je het zicht. Licht- en geluidseffecten desoriënteren je en maken het extra spannend. In die omgeving heb je één doel: zoveel mogelijk tegenstanders elimineren. Aanvallen, wegduiken, positie kiezen: het hoort er allemaal bij. Ga je er helemaal alleen voor? Of werk je met je team een tactisch aanvalsplan uit? Actie gegarandeerd!

rESERvEER ONLINE

 • Vanaf €9,50 p.p.

  1 Sessie

  Altijd al een sluipschutter willen zijn? Houd je laserpistool dan stevig in de hand en betreed de Multilevel doolhof met verborgen nissen, schietgaten en niveauverschillen.
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS
 • Vanaf €16,50 p.p.

  2 Sessies

  Altijd al een sluipschutter willen zijn? Ga je er helemaal alleen voor? Of werk je met je team een tactisch aanvalsplan uit? Actie gegarandeerd!
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS
 • Lasergamen

  Kinderfeestje

  Vier je feestje bij Dock FEC. Altijd al een sluipschutter willen zijn? Ga je er helemaal alleen voor? Of werk je met je team een tactisch aanvalsplan uit? Een dag om nooit te vergeten. Wie neem jij mee?
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS
 • Jumpen + Lasergamen

  Kinderfeestje

  Vier je feestje bij Dock FEC. Test je uithoudingsvermogen en sluipschutter skills. Een dag om nooit te vergeten. Wie neem jij mee?
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS

Hoe werkt het?

Het schieten gebeurt met een laserpistool. Er komt weliswaar een laserstraal uit dit geweer, maar het feitelijke schieten gebeurt met een infrarood signaal. Iedere deelnemer draagt een pak dat dit signaal opvangt, en de speler laat weten wanneer hij of zij geraakt is. Het pak houdt bij hoeveel keer er is geschoten en door wie. De ruimte waarin indoor lasergames gespeeld worden, wordt een “arena” genoemd.

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam deze activiteit vooraf te reserveren.

IMG_8578-Verbeterd

Veelgestelde vragen:

De doolhof waar de lasergame plaatsvindt is circa 300 m2 groot.

Het is beide mogelijk. Je kan dus lasergamen in teams maar ook individueel.

Een lasergame sessie bij DOCK duurt 15 minuten.