Ninja Tag

ninja tag

*COMING SOON*

Een obstakel run waarin je probeert zo vlug mogelijk langs zoveel mogelijk tags te komen. Het is rennen, vliegen en klimmen en ondertussen probeer je, je tegenstander te verslaan. Scoor punten door met je armband langs zoveel mogelijk tags te komen. Deze tags zitten verstopt op de meeste gekke en moeilijke plekken in de Ninja Tag Arena.

rESERvEER ONLINE

 • Vanaf €8,50 p.p.

  1 Sessie

  Een obstakel run waarin je probeert zo vlug mogelijk langs zoveel mogelijk tags te komen. Het is rennen, vliegen en klimmen.
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS
 • Vanaf €15,- p.p.

  2 Sessies

  Laat de innerlijke ninja in je los op deze spannende hindernisbaan met lastige obstakels en hindernissen.
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS

Hoe werkt het?

Laat de innerlijke ninja in je los op deze spannende hindernisbaan met lastige obstakels en hindernissen. Het parcour daagt je uit op coördinatie, behendigheid en snelheid. Als het niet lukt val je in de zachte foampitt en kun je het opnieuw proberen. Weet jij de overkant van ons Ninja parcour sneller te halen dan je vrienden? Daag ze uit en bepaal wie de beste Ninja is!

 

Ben jij er klaar voor om jouw strategisch vermogen, snelheid, behendigheid en bewustzijn te testen? Ga dan de uitdaging aan en verzamel zo snel mogelijk de Tags in ons Ninja Tag parcour.

ninja tag2

Veelgestelde vragen:

De obstakels van de Ninja Tag zijn ontworpen om zowel inspirerend als opwindend, uitdagend en leuk te zijn.

Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Je hoeft alleen maar jouw polsbandje tegen onze Tags te plaatsen om punten te scoren.

Elk spel duurt 20 minuten, dit is exclusief een korte digitale briefing van 5 minuten.

Je scoort punten door je polsbandje tegen de verlichte tags te houden. Je kunt blijven scoren totdat je spel is afgelopen, maar je moet tussendoor 5 andere tags aanraken.

Om van onze Ninja Tag Active Course te genieten, moet je comfortabele kleding en sportschoenen dragen. Sieraden of scherpe voorwerpen zoals gespen of kledingknopen zijn niet toegestaan.

De Ninja Tag Arena met meerdere zones is bedoeld voor kinderen met een lengte vanaf 120 cm en heeft een aanbevolen leeftijdscategorie vanaf 7 jaar.