Skyrider

SKYRIDER

Spreid je vleugels en vlieg!

Tijd is niet het enige dat vliegt als je plezier hebt. Beleef met de Skyrider een unieke ervaring. De beste vergelijking die gemaakt kan worden is een achtbaan en tokkelbaan in één. Vlieg en slinger met een hoge snelheid door bochten en verken de andere atrracties vanuit de lucht. De Skyrider is een
eenvoudige maar zeer verslavende rit, die de rijder het unieke gevoel van vliegen geeft, met de adrenalinestoot van snelheid tijdens het nemen van bochten.

rESERvEER ONLINE

 • Vanaf €5,- p.p.

  Skyrider Rit

  Vlieg langs alle areas, spreid je je vleugels in de lucht en verken het park van boven af. Koop nu jouw Skyrider munt en begin jouw avontuur.
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS

Hoe werkt het?

De Skyrider is een achtbaan en een tokkelbaan gecombineerd in één. Hoewel hij wordt aangedreven door de zwaartekracht, is hij geschikt voor mensen vanaf 120 cm tot 110 kg, dus voor zowel kinderen als volwassenen.

Veiligheid staat voorop binnen ons levendige speelpark. Al onze toestellen zijn ontworpen conform de laatste veiligheidsnormen. Daarnaast zijn er grondige controles die er voor zorgen dat onze bezoekers veilig gebruik kunnen maken van alle activiteiten.

Heb je ooit willen vliegen? Dit is je kans! Beleef deze eenvoudige maar verslavende bij DOCK in Vlissingen.

Streetjump_HR-116

Veelgestelde vragen:

De Skyrider is in feite geschikt voor alle leeftijden mits je voldoet aan de minimale lengte van 100 cm.

Voor een rit in de Skyrider dien je vooraf een extra ticket te boeken bij onze receptie. De prijs voor een enkele vlucht is €4,00.