Unreal Bowling

unreal bowling

*COMING SOON*

Al gehoord van de interactieve bowlingbaan? De baan reageert op het rollen van de bowlingbal waardoor je de gaafste animaties krijgt met een bijpassend geluid zoals, een piano. De thema’s kunnen worden aangepast. Kom je voor een verjaardagsfeestje? Dan krijg je daar de bijpassende animaties bij!

rESERvEER ONLINE

 • Vanaf €32,50 per baan

  1 Uur

  Welk thema kies jij? Een vuurbal of een piano? De baan reageert op het rollen van de bowlingbal, waardoor je de gaafste animaties te zien krijgt.
  TICKETS
  Rated 0 out of 5
  TICKETS

Hoe werkt het?

Unreal Bowling is een interactieve bowlingervaring die de bowlingbal en baan tot leven brengt door het gebruik van hoogwaardige graphics en audio. Animaties volgen de bal over de baan en achtergronden bepalen de sfeer met thema’s die zijn gemaakt voor verjaardagsfeestjes, vakanties, bedrijfsevenementen en meer.

 

Beleef bowlen zoals je dat nog nooit hebt gedaan met Unreal Bowling. Wil je toch liever zonder animaties bowlen? Dan laten we die gewoon achterwege.

video-mask-2

Veelgestelde vragen:

Per baan kun je maximaal met 6 personen bowlen.

Natuurlijk! We hebben een speciale bestelzuil waar kun je op drukken. Één van onze collega’s van de horeca komt dan tijdens jouw bowling spel de drankjes opnemen.

Het grote verschil tussen normaal bowlen en unreal bowlen is de thematisering die wordt toegepast. Unreal bowlen is vooral erg interactief en vol van allerlei LED kleuren met projecties op en rond de banen. Deze lichtshow maakt je bowlervaring onvergetelijk en tilt bowlen naar een spectaculair niveau. Daarnaast maakt de video-masking de beleving compleet.

De speeltijd van onze bowlingbanen gaan per 60 minuten. Indien je een bowlingbaan reserveert is dat voor minimaal 60 minuten. Je kunt natuurlijk ook 2 uur achter elkaar reserveren, dan heb je een speeltijd van 120 minuten.