Activiteiten
Verken de pagina terwijl je onze activiteiten ontdekt!

OVER ONS

De allerleukste locatie voor activiteiten is Dock FEC. Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit! Geniet samen met jouw collega’s, familie of vrienden van het diverse aanbod.

Wij hebben voor ieder wat wils! Of je nu punten komt springen in ons trampoline park, bowlen, lasergamen of een stap zet in onze arcadehal. Klaar met de activiteiten of even uitrusten? Neem plaats in ons restaurant en relax! Haal het maximale uit je dag!
Kom bij ons een gat in de lucht JUMPEN op geweldige trampolines. Jumpen is een fijne actieve bezigheid waarin ieder zijn energie kwijt kan. We hebben bij Dock FEC een uniek aanbod jump activiteiten voor jong en oud!
Tijd is niet het enige dat vliegt als je plezier hebt. Beleef met de Skyrider een unieke ervaring. De beste vergelijking die gemaakt kan worden is een achtbaan en tokkelbaan in één. Vlieg en slinger met een hoge snelheid door bochten en verken de andere attracties vanuit de lucht.

De Skyrider is een eenvoudige maar zeer verslavende rit, die de rijder het unieke gevoel van vliegen geeft, met de adrenalinestoot van snelheid tijdens het nemen van bochten.
Speel de tofste spellen met je vrienden en vriendinnen. Een potje airhockey, boksbal, poolen of speel andere super leuke spellen! Ga jij de uitdaging aan om je vrienden te verslaan?

Bij Dock FEC is er altijd wat te beleven. Zo kan je, voordat je bijvoorbeeld gaat jumpen of lasergamen, al lekker even de arcadehal in. Daag elkaar uit, haal de hoogste scores en beleef de leukste spellen die Dock FEC te bieden heeft.
Beleven doe je in de escape room 2.0. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom.

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen training?
Al gehoord van de interactieve bowlingbaan? De baan reageert op het rollen van de bowlingbal, waardoor je de gaafste animaties krijgt met bijpassend geluid!
De X-Wall is een interactieve sport- en speelmuur die jong en oud uitdaagt om in beweging te komen. Via de leuke en herkenbare spellen word je meteen meegezogen in de wonderlijke digitale wereld van de interactieve muur X-Wall.

De muur daagt je uit om te bewegen, samen te werken en er zitten vele spel- en denkelementen verwerkt in de games. Train dus niet alleen je lichaam, maar ook je brein!
Altijd al een sluipschutter willen zijn? Houd je laserpistool dan stevig in de hand en betreed de Multilevel doolhof. Een doolhof met verborgen nissen, schietgaten en niveauverschillen. Rook belemmert je het zicht. Licht- en geluidseffecten desoriënteren je en maken het extra spannend. In die omgeving heb je één doel: zoveel mogelijk tegenstanders elimineren. Aanvallen, wegduiken, positie kiezen: het hoort er allemaal bij.

Ga je er helemaal alleen voor? Of werk je met je team een tactisch aanvalsplan uit? Actie gegarandeerd!